UA-36062800-1

2 Aralık 2011 Cuma

Sivasspor 2-2 Trabzonspor


İlk yarı Sivasspor özellikle Grosicki'nin yarattığı poziyonlarla çok daha etkili oynadı.Grosicki'yi çok beğeniyorum adam hızlı,çabuk,bilekleri iyi,kenarları iyi kullanıp sert paslar atabiliyor.İstikrar problemi olmasa Sivassporda falan kalmaz.
23. dakikada Grosicki'nin verdiği bir pasla sol çaprazda topla buluşan Pedriel'in vuruşunda top Glowacki'ye çarpıp kaleci Tolga'yı yanıltarak Trabzonspor ağlarına gitti.Trabzonspor ilk yarıda tek pozisyonunu 12.dakikada Burak'la yakaladı sol ayağıyla vurduğu top kaleyi bulmadı.Trabzonspor'un hala gol bulmak için tek planı defansın arkasına Burak'ı kaçırmak ama herkes artık önlem almaya başladı.Ve Burak'ın gol atmadığı hiçbir maçı Trabzonspor kazanır diyemiyoruz haliyle.43.dakikada Erman Kılç'ın serbest vuruşunda ceza sahasında Kadir'in vurduğu kafayı Tolga harika kurtardı.İlk yarı 1-0 Sivas üstünlüğüyle bitti.


2. yarının başında 48. dakikada Henrique topu ceza sahasına hareketlenen Volkan Şen'e aktardı.Volkan Şen'nin kaleciden dönen topunu iyi takip eden Henrique topu Sivas ağlarına bıraktı.(1-1)

Golden birkaç dakika sonra Erman'ın soldan kullandığı serbest atışta Murat kafayla dokunamadı net bir fırsat kaçtı.
54.dakikada Grosicki ceza alanına kesti Navratil kalenin dibinden iyi vuramayınca top kaleci Tolga'da kaldı.
69.dakikada Adrian'ın soldan kestiği topu Sivasspor kalecisi Borjan ilginç bir şekilde elinden kaçırdı ceza alanında topu bir anda önünde bulan Volkan Şen fırsatçılığını konuşturarak Trabzonspor'u öne geçiren golü attı.(1-2)
75. dakikada Trabzonspor savunmasında Serkan ile Glowacki'nin arasına atılan topa Erman hareketlendi.Kaleci Tolga büyük bir hata yaparak iki savunmacı Erman'ı kovalarken açıldı ve topla buluşan Erman topu Tolga'nın üzerinden aşırtarak ağlara yolladı.(2-2)Böylece Erman Galatasaray'dan sonra Trabzon'u da boş geçmemiş oldu.Maç 2-2 sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder