UA-36062800-1

21 Mart 2012 Çarşamba

Fenerli Kadınlardan Yara Bantı Göndermesi


    Galatasaray maçında sahaya atılan cisimler ve küfürlü tezahürat nedeniyle; 2 maç seyircisiz(kadın ve çocuklara açık) oynama cezası alan Fenerbahçe'de, Samsunspor ile oynanan kupa maçına gelen kadın taraftarların pek çoğu kaşlarına yara bantı yapıştırarak,Hasan Şaş ve Fatih Terim'e göndermede bulundular.




     Fenerbahçeli Kadınlar;Last Mohikan eşliğinde yapılan atkı şovunda da oldukça başarılı göründüler.Giderek tecrübe kazanmaya başlayan Fenerbahçeli Kadınlar; bu gidişle, hiçbir şekilde erkekleri aratmayacak kadar etkileyici bir performans sergilemeye başlayacaklarmış gibi görünüyorlar.

   Öyle ki 61. dakikada Trabzonspor'u anmayı bile ihmal etmediler.Tezahüratlara da ısınmaya başlamışlar.

Son dakikaya kadar susmayıp Fenerbahçe'yi desteklediler.Fenerbahçe maçı ilk yarıda attığı gollerle 3-0 kazandı.Goller Bienvenu,Alex ve Selçuk'tan gelirken; Orhan Şam ve Bienvenu etkili birer oyun sergilediler.


Samsunspor Gekas'ın yokluğunda silik bir performans sergiledi.Uğur Boral ilk kez Kadıköy deplasmanında oynarken pek de etkili olamadı.Samsunspor'da 2.
yarıda oyundan alınan Zenke,hocasına aşırı tepki
verirken oldukça antipatik bir görüntü çizdi.

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı ilk onbirinden 7 kişi değişirken;sadece Ziegler,Alex,Yobo ve Baroni
ilk onbirde yer aldılar.Sağ tarafta oynayan Dia;hiç de iyi bir gününde olmayan Samsunspor karşısında bile etkili bir oyun sergileyemezken,sezon sonunda satılması gerektiği hakkındaki fikrimi pekiştirdi.Süratli ama top kontrolü zayıf,mücadelesi zayıf,bitiriciliği zayıf.Kesinlikle Fenerbahçe'nin futbolcusu olmadığını düşünüyorum.Hep söyledim,söylemeye devam edeceğim bu gidişle..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder