UA-36062800-1

18 Eylül 2012 Salı

Güney Amerika'dan 5 Güzel Gol

1)Adryan (Flamengo & Gremio): Bu genç yeteneği Brezilya Ligi'nde parlayan gençleri takip edenler bilirler.Çok güzel bir frikik golü ile bu hafta yine dikkatleri üzerine çekti ufaklık.

2)Diego Giaretta (Fluminense & Atletico Goianiense): Bu arkadaşı da takımını da pek kimse tanımıyor.Ama Roberto Carlos musun be birader dedirtiyor insana.
3)Lucas Mugni (Tigre & Colon): Bu genç oldukça parlak.Hatta Arjantinli genç playmakerlar arasında Erik Lamela'dan sonra en yeteneklisi olduğunu söyleyebilirim. Bu hafta güç,dayanıklılık,sürat,vuruş tekniği gibi pek çok özelliğini sergilediği muazzam bir gol atmış. Muhtemelen kendisinden önceki pek çok Arjantinli 10 numara gibi o da çok yakında Serie-A'da karşımıza çıkacaktır.
4)Osmar Ferreyra (Boca Juniors & İndependiente): Normalde teknik olarak kendi kalesine atılmış olan bu gol, haftanın golleri arasında yer almamalıydı, ama Osmar Ferreyra öyle çalımlarla topu getiriyor ki bunu (kendi kalesine atılmış) bir gol olarak isimlendirmek oldukça haksızlık olur. Osmar Ferreyra'ya, pek de verimli geçmeyen, 5 yıllık Dnipro, Cska Moskova, PSV maceralarından sonra ülkesine dönmek iyi gelmiş gibi görünüyor.
5)Neymar (Coritiba & Santos): İnsan mısın?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder