UA-36062800-1

28 Eylül 2012 Cuma

Ian Wright Theo'nun Arkasında


   
 Arsenal'in efsane golcülerinden Ian Wright , Theo Walcott'un kanattan ziyade merkez forvet oynaması durumunda çok başarılı olacağına inandığını söyledi.
   
      Kontratının son yılına gelmesine rağmen, hala masaya oturulmayan Walcott'la, masaya oturulup anlaşılması gerektiğini ısrarla vurgulayan Wright, Theo ile kısa sürede anlaşılması gerektiğini yoksa Walcott'un,  Emirates'ten ayrılan yıldızlar kervanına katılacağını söyledi.
 
     Thierry Henry'nin kanatlardan forvete çekildikten sonra, zirveye çıkarak en iyi forvetlerden biri haline geldiğini hatırlatan Wright, '' Theo'yu çok beğeniyorum ve uzun zamandır forvette oynaması gerektiğini söylüyorum.'' dedi.

    ''Henüz kontratı bitmedi, Arsenal koçları ile biraz extra çalışmalar yaparsa harika bir Striker'a dönüşebilir,onda mükemmel bir Striker'ın   gerektirdiği her özellik mevcut.''

    ''Wenger uzun zamandır, Walcott'un Striker özelliklerinin geliştiğini  görüyorum diyor, fakat bir türlü onu orada oynatmıyor, şans verirse ne kadar başarılı olacağını görecektir.'' diyen Wright Walcott'un pek çok harika yanı olduğunu, ama nedense hep negatif yanlarının ön plana çıkarıldığını belirtti.

ESPN ile yaptığı röportajdan alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder