UA-36062800-1

15 Ekim 2012 Pazartesi

Abdullah Avcı ve Hamit Altıntop'la Basın Toplantısı

Abdullah Avcı ve Hamit Altıntop Macaristan maçı öncesi yapılan basın toplantısı ile bazı açıklamalarda bulundular.


“Hedeflerimizden uzakta kalırsak neler yaşanacağını bilecek kadar akıllı bir insanım. Bu sadece benim için değil bütün teknik direktörler için geçerli. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulumuz da epey destek oldular bize. Uzun vadede burada olacakmış gibi çalışıyorum şu an aklımda sadece Macaristan karşılaşması var.”

“Cumadan beri sıkıntılı bir süreç geçirdik. Ama Macaristan’a geldikten sonra maça daha iyi konsantre olduğumuzu düşünüyorum. Özellikle bu sabah oyuncularımla yaptığım toplantının ardından aldığım geri bildirimler beni memnun etti.”

“Önemli oyuncularımızdan bu karşılaşmada faydalanamayacağız. Sakatlarımıza son olarak Arda da eklendi. Arda’nın durumu için son dakikaya kadar bekledik ama durumunda bir gelişme olmadı.”

“Sakatlık yaşayan arkadaşlarımızın yerine forma giyecek tecrübeli isimlere sahibiz. Volkan, Hamit ve Emre Nuri Şahin, Caner Erkin gibi genç ve tecrübeli oyuncularımız var.”

“Geride kalan üç maçta oyun olarak başarılı olduğumuzu düşünüyorum ama puan tablosunda sonuçlar yazıyor. Önümüzde daha yedi karşılaşma daha var. Macaristan’ı yenerek bir seriye başlamak istiyoruz.”
“Oynanmamış 90 dakikalar üzerine yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Futbol herkesin herkesi yenebildiği bir noktaya geldi. Herkesin yarına odaklanmasını istiyorum.”

Abdullah Avcı dışında basın toplantısında konuşan bir diğer kişi Hamit Altıntop, ''Bazı arkadaşlarımız aramızda olmayacak ama yerlerine oynayacakların formayı kapma motivasyonu ile daha iyi oynayacağız. 0 ''Takım olarak beklentimiz çok büyük istediğimiz skorları alamayınca üzülüyoruz. Ama önümüzde daha 7 maç daha var.''
 
''Hollanda takımı kadar pahalı bir takımınız var. Neden aynı ölçüde başarılı olamıyorsunuz'' şeklindeki soruya ''Hollanda’nın son 10 yılda futbolda yaptıkları ortada.''  ''Romanya da bize karşı harbiden kusursuz savunma yaptı.” “Ama önümüzde yedi maç daha var. Bu tabloyu değiştirecek gücümüz var. Yarınki maçın öneminin farkındayız.'' diye cevap veren Hamit , Hollanda gibi bir ülkeyle kıyaslanmamızı anlayamadığını belirterek,

” Türkiye'de kendimizi geliştiremiyoruz. Kimse alınmasın ama Akhisar'a iki gol attın mı kral gibisin. ''  diye konuşan Hamit bence onu kastetmese de akıllara Burak Yılmaz'ı getirdi.

Hamit Altıntop'a bu açıklamaları yapmadan önce gazetecilerin, ''Bayern döneminde de Milli Takım içindeyken de , durumlarla ilgili açıksözlü cevaplar vermene alışığız.'' diyerek gaz vermesi de dikkatimden kaçmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder