UA-36062800-1

28 Kasım 2012 Çarşamba

Başbakanımız Futboldan Çok İyi Anlar Vesaire


        Madrid'e giden Recep Tayyip Erdoğan'ı nedense Mesut Özil karşılamış, Arda ve Emre de Mesutla beraber ''Başbakanım Hoşgeldin'' klibi çekmişler, Hakan ve Göksel Gümüşdağ da Başbakan'ın yanındalar Tabii buluşmada Başbakan'ımızın eski bir futbolcu olduğundan, futboldan çok iyi anladığından dem vurmayı ihmal etmediler
 
    Şükür, şike davası ek klasöründe kendisine hakaret ettiği sözler yer alan Göksel Gümüşdağ hakkında suç duyurusunda bulunmuş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da takipsizlik kararı vermişti.

     Milletvekili Hakan Şükür, konuyla ilgili Telegol programına telefonla bağlanarak "Göksel Gümüşdağ’ın lafları kolay kapanacak, sineye çekilecek bir şey değil. Evimizde ekmek yemiş insan. Anlatmak çok doğru değil, ama çok üzüldük. Makamlar gelip geçicidir. Avukatlarımız konuyu inceliyor. Ayrıca beni milletvekili Göksel yapmış gibi bir durum ortaya çıkmış. Bu beni çok yıprattı" demişti.

        Başbakan Erdoğan, Arda'nın saçlarına dair de konuşmadan edemedi. ''Burada berber yok mu?'' diyen Erdoğan'a, mahcup ve gülen yüzüyle ''Burada ekonomi bozuk Başbakan'ım!'' diyip sırıtarak, dersini iyi çalıştığını da gösterdi, Hakan Şükür ve Emre Abisi iyi çalıştırmışlar!
        
         Aşağıda da karşılama videosu yer alıyor

  
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder