UA-36062800-1

26 Kasım 2012 Pazartesi

Fenerbahçe Doludizgin

          Sıklıkla olduğu gibi,  ilk yarısı ayrı, ikinci yarısı ayrı bir Fenerbahçe izledik Kadıköy'de...


          Fenerbahçe'nin  tutuk ve organize olamayan halinin, Antalya ve Marsilya maçının fiziksel ve mental yorgunluğuyla büyük ilgisi vardı .. Bunların beraberinde getirdiği konsantrasyon eksikliğiyle organize olamayan, forvetlerin etkili olamadığı ilk bölümde, iki pozisyona girerken, Gençlerbirliği de 3-4 poziyona girdi..Ve bunların birinde de duran toptan golü yedi. Duran toplarda rakibin tutulması gereken belki de tek adamı olan Aykut Demir dokunarak topu ağlara yolladı . Dk 20 ( 0-1)


         Sahte Alex Cristian isteksiz başlamıştı, hatalı bir şekilde atılmasına ve hiçbir kabahati olmadığı kesinleşmesine rağmen, PFDK ve Tahkim Kurulu'nun akıllara ziyan bir şekilde, 2 maç ceza verdiği Caner'in yerine forma şansı bulan Stoch yine gereksiz bir oyun sergiliyordu.
    



     









       35'de Zec yakaladığı net pozisyonu gole dönüştürebilseydi Fenerbahçe'nin işi zorlaşacaktı...Hakemin vermediği iki faul sonrasında, önce taraftar sonra takım kendine gelip daha iyi mücadele etmeye,rakibin sertlik seviyesine aynı şekilde cevap vermeye başladı. Soyunma odasına hiç değilse eşitlikle gitmek isteyen Fenerbahçe'ye, Sow'un 44'deki beraberlik golü ilaç geldi...(1-1) Sow'un sağ taraftan ceza sahasına girerek sağ ayağının dışıyla ağlara yolladığı gol herkese ''Bu adam hiç sıradan gol atmayacak mı?''dedirtti.




        İkinci yarıya Fenerbahçe çok daha iyi başladı... İlk 10 dakikada rakibi kendi yarı alanından çıkarmadığı gibi Sow, Stoch ve Yobo ile önemli pozisyonlara da girdiler... Özellikle Sow attığı golle öyle bir canlandı ki, 56'da Marsilya'ya attığı röveşata golün aynısını az farkla kaçırarak, herkesi çok heyecanlandırdı.

       İkinci yarıda Topal'ın yerine oyuna giren Sezer Öztürk, yine Fenerbahçe'nin top kullanma seviyesini üst seviyelere taşımasında büyük katkı sağladı. Top saklamasıyla, ayağına topun yakışmasıyla, oyun zekasıyla fazlasıyla umut veriyor, ilerleyen haftalarda daha çok forma şansı bulacağı kesin.

            Sow'un çabuk düşünüp hızlı kullandığı duran topla 63'de Meireles'in golüyle öne geçen (2-1) Fenerbahçe, Kuyt ve Sezer'in golüyle skoru dörtledi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder