UA-36062800-1

25 Ocak 2013 Cuma

Henri Bienvenu Zaragoza'da!

        Henri Bienvenu resmi sitesinden yaptığı açıklamayla , Fenerbahçe'den ayrılacağını , 6 aylığına Real Zaragoza ile kiralık olarak anlaştığını duyurdu. Yaptığı açıklamada , Real Zaragoza ile anlaşmasının ve orayı tercih etmesinin sebebi olarak, 'La Liga'nın en önemli liglerden biri olmasını, Messi ve Ronaldo gibi kaliteli oyuncular karşısında potansiyelini   daha iyi gösterebileceğini söylemesi' doğal olarak bizleri güldürdü.

                                                                                                                                 Henri Bienvenu Neden Alınmıştı?

        3 Temmuz sürecinde, takımın dağılması bilhassa Niang'ın takımdan ayrılması üzerine apar topar transfer edilen Bienvenu , hiç bir şekilde Fenerbahçe'nin futbolcusu değildi.

        Fenerbahçe'ye transfer olmasını sağlayan, daha önce de pek çok oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmesini sağlayan şey ile aynıydı! Fenerbahçe'ye gol atmış olması.. Young Boys ile oynanan ön eleme maçında ,   yakaladıkları kontratakta, topu Fenerbahçe filelerine yollayan Bienvenu, o koşusuyla Aykut Hoca'nın aklında kalmış olsa gerek. Tabii o maçta oynayan Bekir İrtegün-İlhan Eker-Fabio Bilica-Andre Santos tarihin en kötü Fenerbahçe savunma hattıydı o ayrı! Henri Bienvenu'nun Fenerbahçe'ye attığı golün videosu aşağıda! 


  
             Fenerbahçe taraftarları, hatta muhtemelen diğer takım taraftarları da, omuz omuza mücadelede bu kadar zayıf olan bir başka siyahi oyuncu daha görmemiştir. Hemen her ikili mücadelede yerde kalan Bienvenu, kaçırdığı gollerle de herkese saç baş yoldurmuştur! Topsuz koşuda fena değildi, bir de muazzam sıçrıyordu.



Henri Bienvenu  İstatistikleri 

        Bunun dışında hani derler ya '' Özünde iyi bir insan bence.'' Kendisine savunmaların Türkiye'ye nazaran daha az sert olan, bol bol kontratak fırsatı bulabileceği yeni takımında başarılar dilerim.

       Ülkesi Kamerun'da bir futbol turnuvasına sponspor olup, bütün futbolculara Fenerbahçe forması giydirmesiyle unutmayacağım Henri Bienvenu'yu!

                        Kamerun'da Fenerbahçe Formalı Futbol Turnuvası




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder