UA-36062800-1

6 Ocak 2013 Pazar

Modric Premier Lige Mi Dönüyor?

Luka Modric

      Luca Modric Premier League'e dönebilir!

   Geçtiğimiz yaz £ 33 milyon bedelle, Tottenham Hotspur'dan Real Madrid'e geçen Luka Modric, kendisini çok ciddi takip eden, Chelsea, Manchester United ve Manchester City kulüplerini hayal kırıklığına uğratmıştı. Ligin ilk kısmında performansı çok da parlak olmayan Modric, bu kulüplerin tekrar radarına girmiş!

    Bu sezon sadece 8 lig maçında sahaya ilk 11'de çıkabilen Modric, zaman zaman Mesut'un bölgesinde, zaman zaman da orta alanda Xabi Alonso'nun partneri olarak görev aldı. Bu karşılaşmalarda sadece 1 gol kaydeden oyuncu için, Marca anketinde Alex Song ile birlikte, 2012 yılının en kötü oyuncusu seçildiler.

    Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Frank Lampard'ı takımda tutmayı düşünmeyen Chelse a, Luka Modric'i onun yerine düşünüyormuş.

    Modric'e hayranlığını özellikle belirten, Manchester City menajeri Mancini de ''Modric'i devre arasında yollamayacaklarsa, sezon sonunu da beklerim.'' diyerek onu ne kadar çok istediğini göstermiş.

   Manu'nun da sezon sonu futbolu bırakacak olan Ryan Gigs ve Scholes gibi oyuncuları var, haliyle onlar için de ideal bir isim.
   
    Jose Mourinho çabucak bırakacak mı merak konusu!

Kaynak CaughtOffside


     
     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder