UA-36062800-1

28 Ocak 2013 Pazartesi

Özgür Çek İkinci Kez Fenerbahçe'den Ayrıldı


              Geçtiğimiz günlerde Özgür Çek, Fenerbahçe ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti. İşte o günlerden beri Eskişehirspor'la anlaşıltığı söylenen Özgür, resmi sözleşmeye imza atmış. Sözleşme 3,5 yıllık.


              Bu Özgür Çek'in Fenerbahçe'den 2. ayrılışı oldu. Altyapısında çıktığı Fenerbahçe'den profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra, Ankaraspor'dan Özer alınırken takasla Ankaraspor'a gönderilmişti. Ankaraspor'dan Ankaragücü'ne geçen Özgür, Ümit Özat'la sıklıkla oynadı ve performansıyla göz doldurdu. Genç milli takımlardaki oyunuyla da dikkat çeken Özgür Çek, Ankaragücü battıktan sonra serbest kalıp Fenerbahçe'ye dönmüştü..

              Aykut Hoca'nın oynatamadığı için en çok üzüldüğü oyuncunun Özgür Çek olduğunu hatırlayalım. Bunun da iyi çalışmasıyla, oynama arzusunun çokluğuyla ilgili olduğunu belirtmişti.Ben daha fazla forma şansı bulur diye yorumlamıştım, oysa ki oynayabileceği bir takıma gönderilecek demekmiş.



             Zaman zaman sol bekte görev alan Özgür'ün; başarılı bir sol bek görüntüsü verdiğini söyleyemeyiz.  Ön tarafta oynama şansı ise zaten yoktu.. Eskişehirspor'da sol bek olarak oynama şansı bulur, Dede de ona biraz yardımcı olur, ne yapması gerektiğini öğretirse, olmuş bir sol bek olarak 3. kez Fenerbahçe'ye gelirse şaşırmam..



            Çok seri, yeteneği her yerinden belli, sol ayağı da muazzam.. Daha fazla maç, daha fazla oyun bilgisi tek eksiği.. İyi şanlar Özgür Çek!

            Ersun Yanal'a da genç oyuncu gelişimine katkı sağlamak konusunda güveniyorum. Arda'nın durumu, Eskişehir'de Alper, Veysel  gibi oyuncuların değişimlerini apaçık izledim. Darısı Özgür'ün başına!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder