UA-36062800-1

16 Ocak 2013 Çarşamba

Pep Guardiola Bayern'de

       
      Barcelona'daki görevini sezon başında sürpriz bir şekilde, yardımcısı Tito Vilanova'ya bırakıp, dinleneceğini söyleyerek ayrılan Pep Guardiola, Bayern Münih ile anlaştı. İspanyol teknik adam önümüzdeki sezonun başından itibaren olmak üzere 2016 yılına kadar B. Münih ile sözleşme imzaladı. Jupp Heynckes yönetim kuruluna yıl sonunda görevini bırakmak istediği ve emekli olacağını söylemiş. Bayern yönetimi de bunun üzerine antrenör arayışına başlamış ve Guardiola ile gizli gizli pazarlığa oturmuş.

      Basında genelde onunla ilgilenen kulüpler arasında, Premier Lig ekipleri Chelsea, Manchester City ve Fransa'dan Paris Saint Germain yer alıyordu. Bir operasyonu bu kadar gizlice yürütüp sonuçlandırmak, muhtemelen sadece Bayern Münih gibi iyi yönetilen kulüplerin yapabileceği bir şey!




      Bugün de önümüzdeki sezon Guardiola'nın Fc Bayern'in menajerliği için Pep Guardiola ile anlaşıldığı haberi, Bayern Münih resmi sitesinden, Yönetim Kurulu Başkanı Karl Heinz Rummenigge'nin ağzından ilan edildi.


Resim yazısı ekle
        Guardiola'nın menajeri Orobitg; 'Bayern ile kontrat Noel'den önce imzalanmıştı. Dedikodular artmaya başladığı için resmi açıklama yapıldı.'

     Bir miktar şaşırdım, çünkü İspanyol teknik adamları Bundesliga'da , hele hele de Bayern'in başında görmeye alışkın değiliz. Biraz da normal buldum, zira Bayern Münih de Van Gaal'in yerleştirdiği Barcelona sistemi üzerinde ilerlemek istiyor. Bu doğrultuda Van Gaal'in öğrencisi bir ismi takımın başına getirmek mantıklı gibi görünüyor. Haa başarılı olur olmaz bilemem, bekleyip görelim!



        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder