UA-36062800-1

27 Şubat 2013 Çarşamba

Ligin Dibi Cadı Kazanı


           Geçen hafta deplasmanda Karabükspor'u 2-0 yenen Akhisar Belediyespor'un gollerini Bilal Kısa ve devre arasının en dikkat çeken transferlerinden Theofanis Gekas atmıştı!

           Bazen piyasa değerleri düşmüş futbolcularla büyük işler başarılabiliyor işte. Gekas Samsunspor'daki performansıyla herkesin beğenisini kazanmıştı. Samsunspor'un düşmesinden sonra bir devrelik İspanya macerasından sonra, yeniden ülkemizde düşmeme savaşına geldi. Gelmekle de kalmadı tamamı kritik 4 tane de gol attı şimdiden. Yunanistan'ın Tanju Çolakı'nı ilgiyle izliyorum.


          Bilal Kısa Fenerbahçe altyapısından çıktığından beri izlediğimiz bir oyuncu. Oyun zekası ve sol ayağı üst düzeyde olan Bilal, uzun süre Aykut Kocaman'ın gittiği her takıma götürdüğü bir oyuncuydu. Bilhassa bir dönem Ankaraspor'da koyduğu performansla dikkat çekmişti. Şimdiyse tecrübesini aktarabileceği doğru takımda gibi görünüyor. Hamza Hamzaoğlu ona güven vermeyi sürdürürse bu yarışta Akhisar'ın silahlarından olacağı açık.



          Cumartesi günü Elazığspor ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor cephesinde , ligde kalma ümidinin artmasıyla birlikte, hareketlenme oldu. Bilindiği üzere Akhisar Belediyespor'un maçlarını Akhisarda oynamasına izin verilmiyor, onlar da maçlarını Manisa'da oynamak zorunda kalıyorlar. Belediye Elazığspor maçına gelmek isteyenleri maça ücretsiz olarak götürecek, bilet fiyatları da 5-10-15 lira olarak belirlendi.Çağdaş Atan sarı kart cezası nedeniyle oynayamayacak.


          Sanica Boru Elazığspor da Akhisar'dan pek farklı durumda değil. Onlar da Bülent Uygun'la sezona başladılar, haftalarca puan alamadıktan sonra Yılmaz Vural'ı getirip yarışmaya başladılar. İki takım da yarıştıkları tüm diğer takımların altında oyuncu kadrolarına ve maddi imkanlara sahipler. Bu bakımdan oralardaki Hamza Hamzaoğlu ve Yılmaz Vural'ın emeklerine saygı duymak gerek. Kazananın çok şey kazanacağı maç kesinlikle seyre değer olacak. Ben bu iki takımdan birinin Orduspor, İstanbul Belediyespor, Karabükspor gibi takımların arasından sıyrılıp ligde kalmasını istiyorum. İyi olan kazansın! Orduspor'un sezon başında aldığı harika sonuçlardan sonra, bugünkü durumu da kulüpte sıkıntılar olduğunun habercisi gibi.

         Akhisar Belediyespor'da oynayıp o en alttan kurtulan oyunculardan olmak inanılmaz keyifli olurdu. Akhisar Belediyenin altındaki Mersin İdman Yurdu ise üzgünüm ama kalamaz bu ligde.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder