UA-36062800-1

14 Mayıs 2013 Salı

Gekas Bu Kez Kurtaracak Gibi


            Ligin ilk devresinde ligin dibine demir atan Akhisar Belediyespor, küme düşmesine en büyük ihtimal verilen takımdı. Lige çıkan diğer ekiplerin aksine, büyük harcamalar yapmadan oluşturduğu kadrosuyla göze hoş gelen bir oyun ortaya koyan takım, gol kısırlığı çektiği için maç kazanmakta çok zorlanıyordu. 

           Devre arasında geçen yıl Samsunspor'da kiralık oynayıp, attığı gollerle büyük etki yapan Gekas'ı kadrosuna katan Ege temsilcisi turnayı gözünden vurdu. Theofanis Gekas bu hafta yine takımına puanı getiren golü atarken, bu gol onun 14 maçta attığı 12. golü oldu. Gerçekten müthiş bir ortalama bu.

           Fenerbahçe'de Webo ve Emre, Galatasaray'da Didier Drogba ve Sneijder, Gaziantep'te Sernas ve Abdou Traore, Kasımpaşa'da Senijad İbricic, Gençlerbirliği'nde Björn Vleminx ve Nemanja Tomic de ciddi fark yaratan diğer devre arası transferleri. Ama bana göre 'Yunan Gol Tanrısı' apayrı bir performans gösterdi. Geçen yıl attığı goller Samsunspor'u ligde tutmaya yetmemişti. Ama bu kez yetecek gibi. Akhisar bu hafta Orduspor deplasmanında 1 puan alırsa ligde kalacak. Alttaki rakiplerinden biri bile kazanamasa yine ligde kalacaklar. Fazlasıyla hak ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder