UA-36062800-1

23 Ağustos 2013 Cuma

RAUL GONZALES


Bernabeu Kupası, Real Madrid efsanesi büyük golcü Raul Gonzalez’e saygı maçına dönüştü. 3 sezon önce  Mourinho'nun gelişiyle Real Madrid’den Schalke’ye giderken kulübe ve taraftara adam akıllı veda etme fırsatı bulamayan Raul, maçta ilk 45 dakikada Real Madrid’de ve ikinci 45 dakikada Al-Sadd forması giydi.

Raul'ün formasıyla oynayan Cristiano Ronaldo, 7 numarayı Raul’a vererek maça 11 numaralı forma ile çıktı. Santradan önce, Real Madrid’in şimdiki kaptanı Iker Casillas, pazubandı efsanenin koluna bizzat taktı. Real Madrid formasıyla bir de gol atan Raul, devrede 7 numaralı formayı Ronaldo’ya verdi.

Stadyumda Raul'e olan saygı doğal olarak çok büyüktü. İnsan özenmeden edemiyor. Bizim bu kadar uzun süre, bu kadar başarıyla oynayabilen sembol oyuncularımız olamıyor. Bizim kaptanımız Emre mesela ordan anlayın işte! Aslında yine Raul'le birlikte takımdan ayrılan Guti Beşiktaş'a gelirken, Raul'ü de Fenerbahçe alabilirdi pekala! Gençler için de profesyonel oyuncularımız için de, ciddi bir örnek olurdu. Real sonrası Schalke 04'te de gayet kritik gollere imza atmıştı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder