UA-36062800-1

16 Eylül 2013 Pazartesi

Keyfin Yerindeyse Kal Bence!


            Fotoğrafta gördüğümüz Stoch, daha önce oynadığı Hollanda Ligi'nde ve süper ligde ilk oynadığı dönemlerde olduğu gibi, kiralık gittiği Paok'ta da iyi bir ilk sezon geçirecek gibi görünüyor. 

            Türkiye'de 10 gole imza attığı sezon sonrasında, Aykut Kocaman'ın düzenli olarak forma vermediği Stoch, maçların pek çoğunda da oyundan alınmıştı. Bu durum jeneriklik golleri hafızalara kazınan futbolcu, skoru her zaman değiştirebilir izlenimi verdiğinden, Aykut Kocaman'a yoğun eleştiri geldi. Ben ise hocaya hak verenlerdendim.

           Sezona fizik olarak bitik başlayan Stoch, ilk maçlarda ısrarla oynatılmasına rağmen performans veremedi. Oyundan alındıkça da hepten liseli bir havaya büründü. Açıktan mızırdanmaya, oyundan alındığı zamanlarda da, çeşit çeşit tepkiler vermeye devam etti. Bu arada performansında herhangi bir yükselme olmadı. Yerine sıkça taraftarın bir bölümünün beğenmediği Caner oynadıkça, Stoch'un, skoru değiştirme yetisine inananlar tepki verdiler..

           Ben yeterince şans bulduğunu düşünüyorum. Sahada varlığının bile bellli olmadığı maçlarda sahadan çıkarken tepki veren, muhtemelen de antrenman kalitesini de hepten düşüren bir oyuncu için fazla bile oynadı. Bir önceki sezondaki numarası sağa çekip vurmaları çözüldükçe, şut pozisyonu yakalayamaz oldu. Fizik kalitesi de o kadar düşüktü ki, bir önceki sezonda bile eksiği olan bu konuda bariz dibe vurdu. Top rakipteyken kulvar doldurmaz, ters kanat ataklarında arka direk koşusu yok, ikili mücadele kazanma oranı yerlerde sürünüyor! Daha da beteri oyun görüşü zayıf, arada kalan toplar konusunda da fazlaca kendini sakınan bir görüntüsü var.

         5 milyon euro satın alma bedeliyle kiralandığı söylenen Stoch, Paok'ta gollerle başladı. İşler onun için iyi gidiyor gibi! Tüm ümidimiz çalışmayı sevmeyen, burada miadı dolan Stoch'u satın almaları ve yatırımın ölüye dönüşmemesi yönünde. Hiiiiç öyle bir elimde Paok, bir elimde Fenerbahçe pozları vermesin. Keyfi yerindeyse kalsın egenin karşı kıyısında!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder